Ny bog!

Gennem min virksomhed IkkeUdenEvner, arbejder jeg bl.a. med børn og unge med særlige behov, diagnoser som angst, ADHD, lettere mental retardering og spiseforstyrrelser.

Jeg er uddannet og certificeret coach gennem UCL og har erfaring fra et liv som bl.a. professionel soldat – sergent –, pædagogisk grundkursus og kommunikation.

Et liv med et usynligt handicap, er ikke altid let og anerkendelsen er svær at finde, når ”maskerne” er på og hverdagen buldrer afsted. Jeg har valgt at smide ”masken” og være hudløst ærlig.

Bogen ”Så anerkend mig dog!” er skrevet til dig! Det er en bog, som giver dig et indblik i en verden af ADHD, høj intelligens, forventninger og det at skille sig ud på mange måder, i en verden, hvor alle skal være ens.

Ved køb af fysisk eksemplar, er du velkommen til at kontakte mig på bog@IkkeUdenEvner.dk – prisen er 115,- + porto

Du kan også bestille et signeret eksemplar med en personlig hilsen. Prisen her er 125,- + porto.

Ved bestilling på mail, modtager du en bekræftelse med oplysninger om betalingsbetingelser.

 

så anerkend mig dog!

DIREKTE LINK til bogen på Saxo.com http://www.saxo.com/dk/saa-anerkend-mig-dog_pdf_9788799686407 – Bemærk at linket KUN er til E-bogen

Bogen bliver udgivet på SAXO.com torsdag d. 27/3 2014 og koster kun 64 kr. Bogen er “skabt” med det ene formål, at sætte fokus på usynlige handikaps. De “oversete” og tabuerne i hverdagen. Jeg fortæller åbent og ærligt om mit eget liv med ADHD og en sen diagnose. Der er værktøjer indenfor kommunikation, forventningsafstemning m.m. i bogen.