Kurser

 

“Inklusion/Eksklusion?” Hvad er inklusion? Hvad er det modsatte? Hvad kan vi gøre endnu bedre i vores hverdag med børnene? Et kursus, som er målrettet lærere, pædagoger og ledere i børnehaver og skoler. Få nogle nye værktøjer med ud i hverdagen og lær at tænke anerkendende. Få styr på din egen visualisering, gennem konkrete eksempler fra din hverdag. Kan kombineres med et foredrag inden opstart af kursus, for at få en ny vinkel på inklusionen i hverdagen.

  

“Kommunikation i organisationer” – Dette kursus er målrettet til virksomheder, afdelinger, uddannelsessteder m.m. om at lære at kommunikere anerkendende i hverdagen. Vi tager konkrete eksempler op fra jeres hverdag og analyserer ordlydsfortolkninger, stemning og selvbevidstheden. Masser af værktøjer til en hverdag uden misforståelser og konfliktoptrapning. Kan kombineres med foredraget “Anerkend hinanden”, som intro til en super kursusdag.

 

“Anerkend hinanden” – Et specialdesignet kursus til ansatte ved det offentlige: hjælpere, assistenter, socialrådgivere, støttekontaktpersoner m.m., der stifter bekendtskab med bl.a. diagnostiserede med ADHD, angst m.m. Målet med dette kusus er at DU som deltager, kan få nogle redskaber, til en anerkendende tilgang til borgeren og dermed får en større målbar succes med forståelse, åbenthed og respekt fra borgeren.

 

“De 3 zoner” – Anerkendende kursus, der giver dig, dine medarbejdere, ansatte, elever m.m. mulighed for at prøve deres zoner af. Vi arbejder med den GRØNNE, GULE & RØDE zone og når dagen er omme, så skulle disse grænser gerne være flyttet. Få en oplevelse i naturen, vind i håret og røde kinder, når du tager med ud og får en frihed hvor i samarbejder, kommunikerer og arbejder alene, for at nå nye højder sammen. DU/I får luftet tankerne, brugt energi, samarbejdet og en coach ved din/jeres side igennem hele forløbet. Vi runder af med en lille runde med spørgsmål og en de-briefing omkring dagens oplevelser og hvordan vi kan bruge det i vores hverdag i virksomheden og privat.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra IkkeUdenEvner og få gratis råd om inklusion, anerkendende redskaber til hverdagen og meget mere. Tilmeld dig nu.

 


Daniel Bauer – Coach & Foredragsholder – IkkeUdenEvner.dkdb@IkkeUdenEvner.dk – +45 60 541 226 – CVR: 35018360