Om Daniel Bauer

Jeg hedder Daniel Bauer, er 32 år og er uddannet certificeret og eksamineret coach, ligeledes uddannet i Enneagrammet og i kommunikation. 

Jeg har erfaringer med i rygsækken fra bl.a. forsvaret som sergent, gymnasiet, salgsingeniør og et tømrer svendebrev. Jeg har mange oplevelser med i bagagen og har oplevet mennesker i alle aldre, situationer og samfundslag.

Kommunikation, udvikling af JEG´et, social engagement og pædagogisk anderkendende kompetencer har altid haft min interesse og de erfaringer bruger jeg i mit virke, både som coach og mentor.

Tankerne bag IkkeUdenEvner og selve navnet, stammer fra mit gamle CV, som havde titlen “Ikke Uden Evner”. Dybde og samtidig kan det let forstås, i dets egentlige betydning. Med min anderkendende tilgang indenfor coaching, kommunikation og livsopfattelse, var det et oplagt valg, at fokusere på at alle har evner. Det er ikke altid at man selv er klar over hvilke evner, hvornår man skal bruge dem, hvad man kan opnå med dem eller noget helt fjerde. Det er derfor folk kommer til mig. Jeg kan hjælpe dig, med at se endnu længere og sammen kan vi få klarlagt hvilke svar du selv har og hvilke spørgsmål du skal have for at komme helt tæt på dine mål.

Jeg har selv diagnosen ADHD og er højt begavet, hvilket har givet en del udfordringer igennem livet. Har selv valgt at være åben om mit “usynlige handikap” og vil ikke accepteres for en, som jeg ikke er. Jeg er ikke tilhænger af medicin, så selvom jeg, i min diagnose, er sat til svær grad, har jeg fået og udviklet værktøjer, som gør hverdagen lettere og sammen med det “gode” hoved, er jeg fast besluttet på at smide masken og vise hvem jeg er og hvad jeg kan. Håber på du selv tænker over at være mere dig selv, når du er sammen med andre. 

 

Uddannet som/i:

Coach

Enneagrammet

Sergent v/ Hærens Ingeniør- & ABC skole

Fitnessinstruktør

Kommunikation

Psykisk førstehjælp

Pædagogisk psykologi

Pædagogisk grundkursus

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra IkkeUdenEvner og få gratis råd om inklusion, anerkendende redskaber til hverdagen og meget mere. Tilmeld dig nu.

 

Daniel Bauer – Coach & Foredragsholder – IkkeUdenEvner.dkdb@IkkeUdenEvner.dk – +45 60 541 226 – CVR: 35018360