Foredrag

Jeg holder foredrag for kommuner, uddannelsessteder, virksomheder m.m.

Mine foredrag er med udgangspunkt i anerkendende coaching, kommunikation/formidling, mit virke som coach/mentor og mine egne erfaringer i et liv med ADHD og det at være højt begavet.

Foredragene bliver serveret med en anerkendende tilgang, skarpe observationer, faktuelle oplysninger, masser af humor og en, næsten, uudtømmelig energi.

 

Foredrag:

 

NYT NYT NYT! – Foredrag på Svanninge Skole, tirsdag d. 25/3 2014 fra kl. 19.00 – 21.00 – Tilmelding på db@IkkeUdenEvner.dk senest fredag d. 21/3 2014. SE HER for mere info!

 

“Anerkend hinanden” Et foredrag om at kunne bruge den anerkendende metode indenfor coaching, kommunikation og inklusion i skoler/børnehaver. Et foredrag der er udviklet til de kommunale afdelinger, uddannelsessteder, foreninger, virksomheder m.m.

 

“Så er jeg alligevel en klog dreng” En moderne fortolkning af H.C. Andersens “Den Grimme Ælling” – et hudløst ærligt foredrag om det, at føle sig “dum”. Et foredrag der går tæt på personen bag og viser dig hvilke omkostninger i blod, sved og tårer, en “sen” diagnose medfører. Livet som “anderledes”, tankemylderet og potentialet i at være højt begavet – “det at være født til noget mere”. Et foredrag der er udviklet til kommunale afdelinger, uddannelsessteder, foreninger, virksomheder m.m.

 

Kontakt mig for yderligere oplysninger eller hvis du/i har specielle problemstillinger som du/i ønsker bliver belyst sammen med ovenstående.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra IkkeUdenEvner og få gratis råd om inklusion, anerkendende redskaber til hverdagen og meget mere. Tilmeld dig nu.

 

Daniel Bauer – Coach & Foredragsholder – IkkeUdenEvner.dkdb@IkkeUdenEvner.dk – +45 60 541 226 – CVR: 35018360